Entertainment

Boekingen | Evenementen | Management

marcel duprix

Catchy blue-eyed soul with an attitude! Mensen die van artiesten zoals Eli 'Paperboy' Reed, Nikka Costa, Jesse Dee of Lee Fields houden, zullen hetzelfde voelen voor de charmante soul zanger met blauwe ogen, Marcel Duprix.

Duprix is begonnen met gitaarspel en achtergrondzang voor een van 's Neerlands beste blues zangers Ron Krop. Nadat hij gevraagd werd als leadzanger voor de band van Miko Weaver (ex 'Prince and the Revolution'), Inter Connected Universe (ICU), krijgt Marcel de kans om zijn roeping na te leven. Tijdens de vier jaar dat hij speelt met Miko en ICU haalt Marcel zijn master.

In 2008 gaat Marcel samenwerken met de muzikanten van Souldust Studio. Ze beginnen te werken aan het debut album DUPRIX, welke uiteindelijk in januari 2011 uitgebracht is.

De singel 'Here I am' – geschreven voor de liefdadigheids organisatie Lets-Share uit de Filipijnen in 2010 – wordt met zeer veel enthousiasme in de Filipijnen ontvangen. Hierdoor krijgt Duprix in augustus 2010 en 2011 de kans om hier te touren.

Het debut album DUPRIX en de singel 'Here I am' zijn te koop op de website van Marcel Durpix en kunnen gedownload worden bij o.a. Amazon en iTunes.

andré santisi

André Santisi is al een professionele Michael Jackson impersonator sinds 1996. Hij weet hoe hij een spreuk over zijn publiek kan uitspreken door middel van zijn verschijning, dans, charisma en magie. Santisi heeft over de hele wereld getourd met zijn optredens en shows.

Hij staat op de bühne om het enige echte 'Michael Jackson gevoel' aan u te geven. Santisi belichaamt de 'King of Pop' dan ook op het hoogste niveau. Van de originele costuums tot aan de perfecte Moonwalk, André Santisi laat met elk detail zien, dat hij een van 's werelds beste impersonators van de King of Pop is!

Santisi neemt u mee terug naar de tijd van waarschijnlijk de meest indrukwekkende live concerten die de wereld ooit gezien heeft. » Lees meer

       

Copyrighted by One Night Only Entertainment & Productions
ALL RIGHTS RESERVED

Webdesign by Blue Eye Designs