Entertainment

Boekingen | Evenementen | Management

marcel durpix

Catchy blue-eyed soul with an attitude! Mensen die van artiesten zoals Eli 'Paperboy' Reed, Nikka Costa, Jesse Dee of Lee Fields houden, zullen hetzelfde voelen voor de charmante soul zanger met blauwe ogen, Marcel Duprix.

Duprix is begonnen met gitaarspel en achtergrondzang voor een van 's Neerlands beste blues zangers Ron Krop. Nadat hij gevraagd werd als leadzanger voor de band van Miko Weaver (ex 'Prince and the Revolution'), Inter Connected Universe (ICU), krijgt Marcel de kans om zijn roeping na te leven. Tijdens de vier jaar dat hij speelt met Miko en ICU haalt Marcel zijn master.

In 2008 gaat Marcel samenwerken met de muzikanten van Souldust Studio. Ze beginnen te werken aan het debut album DUPRIX, welke uiteindelijk in januari 2011 uitgebracht is.

De singel 'Here I am' – geschreven voor de liefdadigheids organisatie Lets-Share uit de Filipijnen in 2010 – wordt met zeer veel enthousiasme in de Filipijnen ontvangen. Hierdoor krijgt Duprix in augustus 2010 en 2011 de kans om hier te touren.

Het debut album DUPRIX en de singel 'Here I am' zijn te koop op de website van Marcel Durpix en kunnen gedownload worden bij o.a. Amazon en iTunes.

       

Copyrighted by One Night Only Entertainment & Productions
ALL RIGHTS RESERVED

Webdesign by Blue Eye Designs