Entertainment

Boekingen | Evenementen | Management

evenementen

Wilt u een evenement volledig laten organiseren door One Night Only Entertainment & Productions, of wilt u hulp bij het organiseren van het evenement. Wij bieden u diverse mogelijkheden om van uw evenement, een dag te maken om nooit meer te vergeten.

Bent u niet goed in het bedenken hoe u uw evenement zou willen - of juist wel, maar wilt u graag hulp bij het uitvoeren van uw plannen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

goede doelen

Wij zetten ons graag in voor verscheidene goede doelen.
Dit doen wij door evenementen te organiseren waarbij de winst aan het goede doel geschonken wordt. Tevens ondersteunen wij andere organisaties met het creëren van evenementen, met dezelfde doelstellingen.

One Night Only organiseerd om deze redenen, een jaarlijks terugkerend evenement voor de fans van Michael Jackson. Hierbij zetten wij ons in voor het Ronald McDonalds Kinderfonds.

one night only

Een onvergetelijke magische show over de King of Pop, gehouden op 24 september 2010 in theater de Schalm te Veldhoven.

Ons bedrijf is al een geruime tijd bezet, gezamelijk met diverse internationale bedrijven, om van deze show een wereldwijde tour te maken.

michael jackson

Een jaarlijks terugkerend aspect van One Night Only Entertainment & Productions is het organiseren van een evenement, ter ere van Michael Jackson. Dit om de fans continue een hart onder de riem te blijven steken. Het evenement vindt ieder jaar plaats op 25 juni. Dit jaar wordt het evenement gehouden in de Dynamo te Eindhoven.

       

Copyrighted by One Night Only Entertainment & Productions
ALL RIGHTS RESERVED

Webdesign by Blue Eye Designs